Lidl 30 ianuarie – 5 februarie: Produsele care ne fac cu ochiul din oferta acestei săptămâni

30.01.2023
Lidl 30 ianuarie - 5 februarie: Produsele care ne fac cu ochiul din oferta acestei săptămâni

Lidl are noi produse în ofertă în săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie. Iată dispozitivele care ne-au atras atenția:

O mașină de cusut compactă, marca EASYMAXX, este disponibilă la prețul de 399 de lei. Modelul permite realizare a 12 tipuri de cusături și are două trepte de viteză. Alimentarea cu energie electrică poate fi făcută de la baterii sau de la priză. Mașina de cusut cântărește 2,2 kg.

Citește și: 699 de lei: Două televizoare smart decente, disponibile la Lidl și Dedeman cu preț redus

Totodată, un aspirator fără fir de mână de 7,4 V, marca Livarno Home, poate fi achiziționat la prețul de 149 de lei. Dispozitivul poate fi folosit inclusiv pentru murdărie umedă sau lichide. Capacitatea de colectare este de 400 ml pentru praf și de 150 ml pentru lichide. Acumulatorul cu capacitate de 2.200 mAh oferă, potrivit producătorului, o autonomie de până la 22 de minute.

Lidl

Inedit este aparatul de făcut popcorn Silvercrest Kitchen Tools, care costă 90 de lei.  Dispozitivul poate prepara 60 g de popcorn în două minute. În pachet este inclusă o lingură.

Produse care ajung joi în magazinele Lidl

Un radio de bucătărie FM/DAB+, marca Silvercrest, va fi disponibil la prețul de 149 de lei. Dispozitivul poate fi montat sub corpurile suspendate din bucătărie pentru a fi mai la îndemână. Aparatul are 60 de spații de memorare, iar alarma poate utiliza un sunet de alarmă sau un post de radio. Afișajul orei poate fi setat pentru 12 sau 24 de ore. Dispozitivul are dimensiunile 26 x 5,3 x 16,3 cm.

Tot joi ajunge în oferta Lidl un televizor LED smart Blaupunkt cu diagonala de 80 de cm și rezoluție HD Ready (1.366 x 768 de pixeli). Dispozitivul rulează Android TV, are trei porturi HDMI, două porturi USB și va costa 699 de lei.

Citește și: Tânără, pozată de un aspirator robot în timp ce stătea pe toaletă. Imaginile, încărcate pe internet

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult