Lidl vinde una dintre cele mai atractive scule Parkside cu acumulator de până acum

13.02.2023
Lidl vinde una dintre cele mai atractive scule Parkside cu acumulator de până acum

Lidl va vine săptămâna aceasta noi scule și unelte marca Parkside, iar printre acestea se află un model care iese în evidență.

O șurubelniță cu acumulator, modelul Parkside Rapidfire 2.2, va fi disponibilă la prețul de 100 de lei. Dispozitivul atrage atenția prin sistemul inedit de depozitare și schimbare a biților. Aceștia sunt păstrați într-un tambur din plastic inclus în dispozitiv și pot fi schimbați rapid.

Citește și: Gadget care te va motiva să faci mișcare, disponibil la Lidl începând de luni

Șurubelnița de tip „revolver” poate găzdui 9 biți în tambur. În pachet sunt incluși 5 biți suplimentari, alături de un prelungitor metalic cu lungime de 5 cm, o husă/teacă pentru curea și cablul de încărcare cu lungime de 1,5 metri.

Lidl
Alegerea bitului potrivit se face prin tragerea capului șurubelniței și rotirea tamburului. După ce mecanismul este închis la loc, utilizatorul poate folosi șurubelnița.

Dispozitivul mai include buton pentru schimbarea sensului de rotire și, în partea de sus, o zonă cu trei LED-uri (verde, galben, roșu) care indică nivelul bateriei. Totodată, în partea frontală se găsește o lumină de lucru.

Șurubelnița Parkside include acumulator de 4V 2Ah. Produsul va ajunge în magazinele Lidl joi, 16 februarie și va beneficia de garanție timp de 3 ani.

În clipul video de mai jos este prezentată în detaliu șurubelnița:

Foto: Lidl.ro

Citește și: Gata cu supremația LG și Samsung? Cel mai bun televizor din 2023 vine de la un producător surprinzător

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult