Surpriză la Kaufland: Uneltele Parkside de la Lidl au ajuns și aici. 3 modele inedite cu acumulator

01.02.2023
Surpriză la Kaufland: Uneltele Parkside de la Lidl au ajuns și aici. 3 modele inedite cu acumulator

Kaufland are propriile unelte, scule și accesorii, oferite sub marca MyProject. În această săptămână, însă, cei care vor ajunge în magazinele retailerului vor da peste produse de acest gen Parkside, o marcă a companiei Lidl.

Nu știm de ce a inclus aceste unelte Kaufland în oferta sa, dar știm că ambele companii fac parte din Grupul Schwarz.

Vă recomandăm trei dispozitive inedite Parkside cu acumulator din oferta actuală a Kaufland:

O șurubelniță rotativă de 12 V, care poate fi folosită în spații mai greu accesibile sau înghesuite, este disponibilă la prețul de 149 de lei. Capul dispozitivului poate fi stabilit în cinci poziții. Șurubelnița include lumină de lucru LED. Cuplul maxim oferit este de 11 Nm. Dispozitivul nu vine cu baterie și încărcător.

Citește și: Lidl 30 ianuarie – 5 februarie: Produsele care ne fac cu ochiul din oferta acestei săptămâni

Atrage, de asemenea mașina de găurit și șlefuit cu acumulator care poate fi folosită pentru proiecte care necesită o finețe mai mare. Dispozitivul include un acumulator de 1,3 Ah, dar nu și încărcător. Poate fi, însă, folosit un cablu USB-C pentru încărcarea bateriei.

Interesantă este, de asemenea, lampa de lucru cu LED-uri și acumulator oferită de Kaufland. Aceasta oferă două niveluri de luminozitate (maxim 480 de lumeni, lumină albă rece). Nici acest model nu include baterie și încărcător.

Kaufland vinde un încărcător Parkside pentru acumulatori la prețul de 37 de lei. O baterie de 12 V, 2 Ah este disponibilă la prețul de 73 de lei. Un acumulator de 4 Ah costă 109 lei.

Foto: Kaufland.ro

Citește și: eMAG modifică Genius: Livrarea nu mai este gratuită la easybox sub acest prag

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult