Lidl va vinde în curând căști on-ear pliabile, cu preț avantajos

10.06.2022
Lidl va vinde în curând căști on-ear pliabile, cu preț avantajos
Foto: Lidl.ro

Lidl a publicat o parte din ofertele pe care le va avea săptămâna viitoare, iar printre acestea se găsește o pereche de căști on-ear cu preț avantajos.

Căștile, marca SilverCrest, sunt modele cu fir și dispun de microfon, util pentru apeluri telefonice sau videoconferințe. În zona microfonului există un buton multifuncțional pentru controlul apelurilor și al muzicii.

Pe una dintre cupe există un jack audio universal de 3,5 mm, care permite conectarea unei a doua perechi de căști. Astfel, două persoane cu căști pot asculta muzică sau alt gen de conținut audio provenit de la același dispozitiv.

Citește și: 3 accesorii auto ieftine, disponibile la Lidl în această săptămână

căști
Căștile cu fir, de tip on-ear, pe care le va vinde Lidl (Foto: Lidl.ro)

Conectarea la smartphone-uri și alte dispozitive se face prin intermediul unui jack audio de 3,5 mm. Cablul are o lungime de 1,5 metri. Căștile sunt pliabile, pentru a ocupa puțin spațiu în geantă sau rucsac.

Produsul va fi disponibil începând de joia viitoare (16 iunie), la prețul de aproape 40 de lei.

Lidl va oferi garanție de 3 ani pentru căști, care vor fi disponibile în trei culori: albastru, negru și roșu.

Tot săptămâna viitoare, începând de luni (13 iunie), Lidl va vinde un televizor LED cu preț accesibil. Modelul are diagonală de 80 cm și rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli).

Citește și: Dacă jumătatea ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult