3 accesorii auto ieftine, disponibile la Lidl în această săptămână

13.06.2022
3 accesorii auto ieftine, disponibile la Lidl în această săptămână

Lidl are frecvent în ofertă accesorii auto, iar această săptămână nu face excepție.

Lanțul de supermarketuri va oferi mai multe modele de suporturi pentru telefon, sub marca proprie Ultimate Speed, la prețul de 25 de lei. Acestea se prind la grila sistemului AC / de ventilație al automobilului.

Totodată, un suport pentru tablete care se montează pe spatele scaunelor din față, de suporturile tetierelor, va fi disponibil tot la prețul de 25 de lei.

Citește și Oferte Dedeman: 2 accesorii auto atractive, disponibile chiar acum cu reducere

Sistemul poate fi rotit pentru ca tableta să fie ținută în poziție verticală sau orizontală. Suportul este compatibil cu dispozitive cu diagonale cuprinse între 21 și 31 de cm (8,27 – 12,2”).

Lidl
Suportul de tabletă care va fi disponibil în magazinele Lidl.

În oferta Lidl revine kit-ul mâini libere SilverCrest, la prețul de 80 de lei. Dispozitivul pornește și se conectează automat la telefon atunci când utilizatorul intră în mașină. Kit-ul oferă o autonomie de până la 60 de ore pentru convorbiri. În standby, autonomia maximă este de 600 de ore. În cutie sunt incluse cablu și încărcător pentru priza de 12 V a mașinii.

Toate cele trei categorii de produse intră în oferta magazinelor Lidl joi (16 iunie) și beneficiază de garanție timp de 3 ani.

Tot ca dispozitive hands-free vor putea fi folosite și căștile SilverCrest, model on-ear, cu microfon, pe care le va vinde lanțul de retail. Acestea vor costa 40 de lei.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult