Lidl va vinde, săptămâna viitoare, două dispozitive utile pentru curte

30.07.2021
Lidl va vinde, săptămâna viitoare, două dispozitive utile pentru curte

Lanțul de supermarketuri Lidl a publicat ofertele pe care le va avea săptămâna viitoare.

Ne-a atras deja atenția aspiratorul robot Vileda pe care compania îl va vinde, la prețul de 700 de lei.

Printre produsele care vor ajunge în magazine începând de luni, 2 august, se găsesc două corpuri de iluminat interesante, utile în special pentru cei care au curte.

Un reflector solar, cu senzor de mișcare, marca Livarno Home, va costa 100 de lei la Lidl. LED-urile oferă o intensitate luminoasă de 805 lm. Dispozitivul poate detecta mișcarea pe o rază de maxim 12 metri. Aceasta poate fi ajustată. Timpul în care reflectorul stă aprins poate fi și el reglat, de la 5 secunde la 5 minute.

Dispozitivul beneficiază de protecție medie la praf și apă (rating IP44). Prețul este atractiv. Dedeman oferă un model de 500 lm pentru 119 lei.

Pentru cei care au nevoie de un reflector doar ocazional, Lidl va vinde un model cu acumulator, marca Parkside, la prețul de 60 de lei. Dispozitivul are mâner pentru transport și picioare de susținere cu capace antialunecare.

LED-urile aparatului oferă o intensitate luminoasă de 600 lm, iar autonomia maximă este de cel puțin 1,5 ore. Reflectorul are acumulator Li-Ion și beneficiază de certificare IP54. În cutie este livrat și un cablu pentru încărcare.

Ambele produse vor avea garanție de 3 ani.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Citește și: Lidl 2-8 august: Ce produse atractive vinde compania în următoarele zile

Două adolescente au găsit un tânăr de 25 de ani mort. Ce a urmat e scandalos

Oferte cu care Dedeman vrea să atragă atenția clienților în această săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult