Oferte cu care Dedeman vrea să atragă atenția clienților în această săptămână

27.07.2021
Oferte cu care Dedeman vrea să atragă atenția clienților în această săptămână

Dedeman, liderul pieței locale de bricolaj, are noi produse la ofertă în această săptămână. Am realizat o selecție cu cele care ni s-au părut interesante pentru publicul Go4it.

Un „pitic solar” (lampă solară LED Hoff) este disponibil la prețul de 38,90 lei. Modelul are dimensiunile 170 x 150 x 250 mm, acumulator de 150 mAh și LED care oferă lumină de culoare albă. Bateria poate fi înlocuită.

Cu o reducere de 20 de lei este disponibil, la Dedeman, un radio MP3 player auto Carguard 164. Dispozitivul costă 109 lei, are port USB și poate citi carduri SD sau MMC. Puterea (RMS) de ieșire este 4 x 40 W. Dispozitivul poate fi controlat și din telecomanda dedicată.

Citește și: Lidl va aduce un aparat care este „la modă” în această perioadă

O priză cu telecomandă, pentru exterior, model Home THO111, este oferită la prețul promoțional de 45,90 lei. Priza suportă o putere maximă de 1.000 W și beneficiază de protecție medie la praf, murdărie și apă (certificare IP44). Dispozitivul dispune de un LED de semnalizare și de telecomandă care poate fi folosită pentru a controla până la patru prize. Raza de acțiune a acesteia este de până la 40 m.

Două dispozitive PNI interesante, în oferta actuală a Dedeman

Deși nu este oferit la reducere, ne-a atras atenția sistemul de acces biometric PNI FINGER 300 oferit de retailer. Acesta permite accesul prin scanarea amprentei, a unui card magnetic sau prin introducerea unei parole. Dispozitivul costă 1.190 de lei și are o capacitate mare de stocare: până la 3.000 de amprente și 30.000 de carduri de proximitate. PNI Finger 300 are o carcasă metalică rezistentă și este certificat IP65, astfel încât poate fi montat la exterior.

Interesant este și încărcătorul solar PNI Greenhouse P10. Acesta are acumulator de 1.500 mAh inclus și poate fi folosit pentru furnizarea de energie pentru camere de supraveghere sau alte dispozitive, în locuri izolate. Dimensiunile panoului sunt 155 x 140 x 30 mm, iar pachetul conține, pe lângă acesta: cabluri conexiune, suport de fixare și adaptor de alimentare AC. Gradul de protecție la praf și apă este IP54.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Ce oferte interesante are Lidl în aceasă săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News