Lidl vinde trotinete și o dronă în această săptămână. Preț și caracteristici

27.06.2022
Lidl vinde trotinete și o dronă în această săptămână. Preț și caracteristici

Lidl va vinde, începând de joi (30 iunie), câteva produse interesante pentru sezonul estival, când oamenii petrec mai mult timp afară. Printre acestea se află două modele de trotinete și o dronă pentru copii.

Quadrocopterul care va fi disponibil în magazinele companiei este recomandat pentru copii cu vârste mai mari de 12 ani. Dispozitivul include senzor giroscopic cu șase axe pentru o stabilitate mai mare.

Sunt disponibile patru viteze, iar drona include lumini LED care afișează două culori. Dispozitivul oferă și moduri autonome de zbor. Produsul va costa 149 de lei. În cutie sunt incluse mai multe accesorii, inclusiv un set de elice de rezervă. Drona funcționează cu baterii.

Citește și: „Avalanșă” de gadgeturi la Lidl. Iată cele mai interesante oferte

Tot pentru copii va fi disponibilă, începând de joi, o trotinetă pliabilă Crivit. Vehiculul este disponibil în versiuni pentru băieți și fete. Trotineta are role de 145 mm cu 7 rulmenți. Frânarea se face prin fricțiune la roata din spate.

Ghidonul trotinetei are o înălțime reglabilă între 75 și 93 cm, iar mânerele sunt realizate dintr-un material moale. Suprafața pe care stau tălpile este prevăzută cu puncte din silicon pentru o aderență mai bună. Vehiculul suportă o greutate maximă de 100 kg. Pliată, trotineta are dimensiunile 72 x 12 x 26 cm. Produsul va costa 169 de lei.

Trotineta pentru adulți care va fi disponibilă în magazinele retailerului german.

Lidl va vinde și o trotinetă pentru adulți, sub marca proprie Crivit, la prețul de 279 de lei. Vehiculul are cadrul realizat din aluminiu și role cu diametru de 200 mm, cu 9 rulmenți. Trotineta are frână de mână, dar și sistem de frânare prin fricțiune la roata din spate. Înălțimea ghidonului este de 90-104 cm. Și acest model are suprafață de pășit cu puncte din silicon. Pliată, trotineta are dimensiunile 84,5 x 13 x 35 cm.

Ambele modele de trotinete vor beneficia de garanție de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Cele mai bune trotinete electrice de pe piață, potrivit experților

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult