Logitech a lansat mouse-ul MX Master 3 și tastatura MX Keys pentru Mac

07.07.2020
Logitech a lansat mouse-ul MX Master 3 și tastatura MX Keys pentru Mac
Foto: Logitech

Logitech a lansat mouse-ul MX Master 3 și tastaura MX Keys pentru Mac, care se adresează utilizatorilor avansați de computere Apple și tablete iPad. Compania a anunțat și că perifericele sunt disponibile acum în culoarea Space Gray.

Mouse-ul Logitech MX Master 3 pentru Mac include tehnologia de scrolling MagSpeed, care printr-o acționare silențioasă trece de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid. MX Master 3 are o formă ergonomică și o zonă optimizată pentru degetul mare. Senzorul Darkfield, cu rezoluție de 4.000 dpi, se adaptează pe toate suprafețele, inclusiv pe sticlă.

Există profiluri pentru diferite aplicații, care pot fi personalizate de utilizator. Acumulatorul intern al MX Master 3 pentru Mac are o autonomie de până la 70 de zile și poate fi încărcat în timpul utilizării.

Noile periferice Logitech sunt compatibile cu iPadOS

Tastatura MX Keys include butoane low profile cu layout de Mac, cu taste cu forme concave. Dispozitivul oferă iluminare inteligentă. Atunci când mâna utilizatorului se apropie de tastatură, aceasta ajustează automat luminozitatea în funcție de lumina ambietală. MX Keys dispune de port de încărcare USB-C și vine cu un cablu cu conectori USB-C la ambele capete.

Citește și: Logitech va informa clienții în legătură cu impactul pe care îl au asupra mediului produsele sale

Cele două produse sunt optimizate pentru macOS și compatibile cu iPadOS și le permit utilizatorilor să treacă de la un dispozitiv Apple la altul.

Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys pentru Mac vor fi disponibile pe site-ul Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna august.

Prețul recomandat pentru MX Master 3 pentru Mac este de 519 lei. Tot 519 lei va costa și MX Keys pentru Mac.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult