Logitech prezintă G402 Hyperion Fury, mouse de gaming ultrarapid

30.07.2014
Logitech prezintă G402 Hyperion Fury, mouse de gaming ultrarapid

Logitech G402 Hyperion Fury este un mouse cu fir adresat pasionaţilor de jocuri FPS (first-person-shooter), optimizat pentru precizie şi viteză de reacţie. Mouse-ul foloseşte tehnologia exclusivă Logitech Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secundă (IPS) şi tehnologie Delta Zero pentru acurateţe de neegalat.

Logitech G402 Hyperion Fury

Ajutat cu un procesor ARM ultra-rapid şi senzor laser performant (4000 dpi), mouse-ul Logitech G402 promite să rezolve o problemă pe care mulţi gameri de FPS o au: mouse-ul lor nu poate detecta mişcările foarte rapide. Îmbinând tehnologia optică cu un accelerometru şi un giroscop, Fusion Engine oferă viteză de tracking superioară, amplificând senzorul optic. În plus, viteza de eşantionare de 1ms previne apariţia efectului de lag.

Hyperion Fury dispune de opt butoane programabile care pot fi configurate pentru orice activitate, îndeplinită folosind macro-uri complexe sau acţiuni singulare. Setările de configurare sunt păstrate în memoria internă, încât mouse-ul va putea fi folosit cu orice PC fără a pierde timp instalând aplicaţia Logitech Gaming Software.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna august 2014, la un preţ recomandat de 59,99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult