Logitech prezintă Harmony Smart Keyboard şi Harmony Smart Control

04.03.2014
Logitech prezintă Harmony Smart Keyboard şi Harmony Smart Control

Logitech Harmony Smart Control este o telecomandă media center pentru sufragerie, prin care putem accesa servicii multimedia şi controla dispozitivele preferate din confortul propriului fotoliu. Pentru mai multă flexibilitate avem la dispoziţie şi accesoriul Harmony Smart Keyboard, o tastatură wireless prevăzută cu touchpad integrat.

Logitech Harmony Smart Keyboard

Oferită la preţul de 150 dolari, accesoriul Logitech Harmony Smart Keyboard este cu 20 dolari mai scump decât telecomanda Harmony Smart Control, dar pune la dispoziţie o tastatură qwerty de mărime normală şi touhpad .

Logitech Harmony Smart Control

Mai mică şi uşor de manevrat, telecomanda Harmony Smart Control este compatibilă cu o varietate largă de dispozitive, cum ar fi consola Xbox One, seria de televizoare Apple TV, playerul Roku şi alte dispozitive de tip set-top-box.

Mult mai versatilă, tastatura wireless ne ajută să găsim rapid conţinutul dorit accesând până la 8 dispozitive asociate, cum ar fi console de jocuri, sisteme PC şi televizoare cu funcţie Smart TV. Comutarea între acestea este realizată rapid, folosind butonul special prevăzut pe carcasă.

Suplimentar, Logitech pune la dispoziţie aplicaţia Harmony App, capabilă să transforme orice smartphone sau tabletă în telecomandă multimedia universală.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult