Logitech Pure-Fi Mobile: muzica de pe telefon la calitate Hi-Fi

20.05.2008
Logitech Pure-Fi Mobile: muzica de pe telefon la calitate Hi-Fi

Noul sistem de boxe Logitech Pure-Fi Mobile îţi transformă telefonul într-un adevărat companion Hi-Fi, cu sunet stereo şi wireless, astfel ca melodiile preferate să răsune în boxe la o distanţă de până la 10 metri, prin tehnologia Bluetooth Stereo (A2DP). Piesele nu se vor auzi ca pe difuzoarele obosite ale majorităţii telefoanelor ci vor fi reproduse cu linii de bas articulat şi note înalte curate.

Logitech Pure-Fi Mobile

Sistemul compact este însoţit de o husă protectoare ce poate transporta şi cablurile de încărcare. Nu vei rămâne fără muzică, căci acumulatorii suportă 12 ore de redare a muzicii iar indicatorul de viaţă a bateriilor te avertizează când acestea trebuie reîncărcate. În acest caz, foloseşte adaptorul inclus sau cablul mini-USB şi astfel distracţia poate continua.

Logitech Pure-Fi Mobile

Dacă melodiile sunt redate de pe calculator, iPod sau alte playere MP3, te poţi bucura de sunetul bogat al boxelor Pure-Fi Mobile cuplându-le la sursa audio prin Bluetooth sau conectându-le la jack-ul audio de 3,5 mm integrat. Pentru o experienţă muzicală la cote înalte.

Logitech Pure-Fi Mobile

Boxele Logitech Pure-Fi Mobile vor fi disponibile în Europa începând cu luna iunie. Preţul recomandat este de 149,99 Euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News