Lucrează-ţi muşchii. Îmbunătăţeşte-ţi percepţia. Câştigă mai mulţi bani!

Lucrează-ţi muşchii. Îmbunătăţeşte-ţi percepţia. Câştigă mai mulţi bani!

Sportkat a lansat astazi un aparat sport multifuncţional menit să ne antreneze nu doar fizicul ci şi mintea. Produsul poartă numele de Korebalance iar mecanismul său este controlat de un computer cu sistem de operare Linux ce rulează aplicaţii atât pentru dezvoltarea grupelor musculare, dar şi programe speciale pentru reabilitare medicală (ortopedică).

Aparatul este înzestrat cu o platformă pneumatică rotativă pe care utilizatorul o poate regla în funcţie de înălţimea, greutatea şi abilităţile lui fizice, iar cu ajutorul ecranului LCD touchscreen de 17” îşi va programa seriile de exerciţii. Principalele grupe musculare solicitate sunt bicepsul, tricepsul, umerii, gambele si coapsele. În timpul executării seriilor, pe computer rulează jocuri 3D cu scopul de a îmbunătăţi agilitatea mentală şi percepţia.

Sportkat KorebalanceKorebalance este recomandat tuturor, de la fumători înrăiţi şi sedentari până la sportivi profesionişti. Cei de la Sportkat ne promit că vom fi mai sănătoşi şi ne vom bucura mai mult de viaţă prin utilizarea unui astfel de echipament sportiv.

Preţul unui astfel de produs este de „doar” 17.995 $ şi momentan este distribuit în S.U.A., câteva ţări din Asia şi Rusia. Până va ajunge în România, mă voi mulţumi cu discurile mele ruginite de la olimpiada din West-Germany 1976.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News