Marshall Major IV: căști wireless care promit 80 de ore de autonomie

05.10.2020
Marshall Major IV: căști wireless care promit 80 de ore de autonomie

Producătorul de echipamente audio profesionale și semi-profesionale Marshall a intrat de mai mulți ani și pe segmentul de produse de tip „consumer”. După câteva încercări de a aduce pe piață smartphone-uri, compania s-a concentrat recent pe căști și boxe portabile, iar cea mai recentă pereche de căști Marshall Major IV promite nu mai puțin de 80 de ore de autonomie la o singură încărcare. De altfel, căștile beneficiază și de încărcare rapidă.

Marshall Major IV păstrează design-ul clasic și integrează noi tehnologii

Design-ul noilor căști Marshall Major IV este deja „clasic” pentru companie, păstrând liniile de design ale modelelor anterioare, dar și produselor sale profesionale de pe piața de amplificatoare pentru instrumente muzicale. Chiar dacă design-ul nu este extrem de „modern”, căștile sunt echipate cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piața de căști.

De exemplu, pe lângă o mufă USB Type-C pentru încărcare, care poate oferi 15 ore de utilizare în doar 15 minute de încărcare, există și un modul de încărcare wireless, integrat în casca neagră. Poți plasa căștile pe oricare dintre încărcătoarele compatibile cu standardul Qi, la fel ca telefoanele mobile din gama high-end.

Conexiunea se face la alte dispozitive prin Bluetooth, dar căștile sunt echipate și cu un jack de 3,5mm pentru cei care doresc să le conecteze la dispozitive care încă mai au astfel de mufă. De altfel, poți conecta pe acest jack și o altă pereche de căști, putând reda același conținut la două perechi în acest mod. În stilul clasic Marshall, volumul se controlează printr-o rotiță multidirecțională.

Marshall Major IV se lansează pe 14 octombrie și sunt disponibile la pre-comandă deja la un preț destul de accesibil pentru ceea ce oferă: 149 dolari americani. La acest preț, nu intră însă în discuție integrarea unor tehnologii mai avansate, precum anulare activă a zgomotului de fundal.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult