McDonald’s a creat un scaun de gaming rezistent la pete de grăsime cu suport pentru mâncare

09.11.2022
McDonald's a creat un scaun de gaming rezistent la pete de grăsime cu suport pentru mâncare

McDonald’s speră să rezolve una dintre problemele pe care mulți gameri o întâlnesc: nevoia de a mânca la birou, fără să murdărească scaunul de gaming de grăsime. Astfel, gigantul lanț de fast food a anunțat McCrispy Ultimate Gaming Chair, un scaun de gaming realizat special pentru a fi rezistent la grăsime, dar care este echipat și cu un suport pe care să poți așeza mâncarea.

Scaunul de gaming McDonald’s arată ciudat, dar s-ar putea dovedi a fi practic

Scaunul arată, la prima vedere ca oricare alt scaun de gaming, fiind realizat din piele naturală și cu o formă care să țină utilizatorul confortabil pe parcursul sesiunilor de joc. Acesta este decorat în culorile McDonald’s cu galben și maro, și este livrat cu două perne: una pentru suport lombar și una pentru a așeza capul. Ce nu este însă „standard” la acest scaun, sunt atașamentele de pe laterale.

Scaunul include două tăvi cu orificii care pot găzdui o porție de cartofi prăjiți de la Mec, un pahar de suc, două sosuri pentru cartofi, o cutie încălzită unde poți găzdui o porție de McCrispy, dar și un suport pentru prosop pentru a te putea șterge pe mâini. Tăvile pot fi reconfigurate pentru a fi amplasate pe partea preferată a utilizatorului. Astfel, deși în fotografie vedem cartofii pe partea din dreapta, aceștia pot fi mutați pe stânga.

McDonald’s spune că scaunul McCrispy Ultimate Gaming Chair este rezistent la pete de grăsime și poate fi ușor curățat.

Desigur, acesta nu este un produs pe care ne așteptăm să îl vedem în magazine sau în locațiile McDonald’s din toată lumea. Compania a produs o serie limitată de scaune promoționale pe care le va oferi clienților în cadrul unor promoții în SUA, pentru a marca lansarea noului McCrispy. Totuși, este o propunere interesantă și probabil că dacă acest concept va avea succes, mai multe companii din această zonă vor dezvolta scaune similare, cu suport pentru mâncare și băutură.

sursa: Gizmodo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult