Monster şi Cristiano Ronaldo lansează căştile ROC Live Life Loud

După despărţirea de brandul Beats by DRE, compania Monster nu a mai avut o prezenţă atât de mare în domeniul produselor orientate către mase. În lipsa unui partener care să promoveze imaginea căştilor premium, Monster a lansat doar produse de nişă, bucurându-se de un succes limitat. Noua colaborare cu fotbalistul Cristiano Ronaldo ar putea aduce produsele sale din nou în lumina reflectoarelor, seria ROC Live Life Loud find primul pas în această direcţie.

Această gamă nouă de produse a debutat prin intermediul unui clip video foarte amuzant, în care celebrul jucător de fotbal s-a deghizat pe străzile Barcelonei şi a încercat să joace fotbal pe stradă cu trecătorii. Acesta nu s-a dat niciodata înapoi de la promovarea unor produse, însă pare să fie mai aproape de seria de căşti ROC Live Life Loud. Practic, Ronaldo preia rolul lui Dr. DRE în această ecuaţie, fiind implicat direct în dezvoltarea lor.

Vor exista trei modele care includ distincţia „Sport”, fiecare fiind adresat unei categorii diferite de utilizatori. ROC Sport Freedom este o pereche de căşti intrauriculare fără fir, care sunt rezistente la umezeală şi este singura indicată pentru a fi folosită în activităţi sportive. ROC Sport SuperSlim este o pereche de căşti cu fără fir obişnuită, care acoperă ambele urechi, iar ROC Sport Black Platinum este o variantă premium cu fir pentru cei care nu sunt dispuşi să facă compromisuri la capitolul calitate audio şi design. Preţul începe de la 170 de dolari pentru varianta SuperSlim, urcă la 250 pentru ediţia Freedom şi atinge pragul de 300 de dolari pentru varianta Black Platinum.

Încă nu a fost anunţată o dată de lansare, însă căştile ROC Live Life Loud vor debuta în parteneriat cu eBay, urmând ca apoi să ajungă şi în alte magazine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult