Motorola prezintă noua familie de căști in-ear moto buds

18.04.2024
Motorola prezintă noua familie de căști in-ear moto buds
Foto: Motorola

Pe lângă noua serie de telefoane mobile Edge 50, formată din modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion, Motorola a lansat și noua familie de caști audio in-ear moto buds, din care fac parte moto buds+ Sound by Bose și moto buds. Noile căști vor oferi o experiență mai simplă și mai imersivă în ecosistemul Motorola, cu suport pentru Hi-Res Audio și Dynamic Active Noise Cancellation, toate într-un design modern, rezistent la apă.

moto buds+, în colaborare cu Bose

Motorola a colaborat cu Bose pentru realizarea modelului moto buds+: aceste căști au avantajul expertizei Bose și promit o experiență de neegalat, integrând și anularea activă a zgomotului și reglarea EQ, pentru un sunet de înaltă calitate, în mișcare.

moto Buds+ au fost certificate de Bose pentru a oferi o experiență audio fără precedent, fiind compatibile cu Dolby Head Tracking atunci când sunt asociate cu smartphone-urile Motorola Edge cu suport Dolby Atmos, precum Edge 50 Ultra și Edge 50 Pro.

motorola moto buds
Foto: Motorola

Dolby Head Tracking le oferă utilizatorilor o experiență de sunet mai naturală și mai realistă, recalibrând sunetul în timp ce își deplasează capul. Atunci când sunt folosite pentru a reda conținut compatibil Dolby Atmos, utilizatorii se vor bucura, de asemenea, de o experiență de sunet și mai performantă, cu mai multă claritate, mai multe detalii și mai multă profunzime.

moto buds

Motorola a dezvăluit și moto buds, o pereche de căști care oferă un sistem de sunet certificat Hi-Res Audio, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență audio echilibrată, dar de calitate.

Ambele căști integrează, de asemenea, funcția Dynamic Adaptive Noise Cancellation, utilă pentru a elimina distragerile, în așa fel încât utilizatorii să se poată bucura de muzica sau podcast-ul lor preferat în liniște.

motorola moto buds
Foto: Motorola

Prețuri și disponibilitate

Moto buds+ vor fi disponibile în România începând din luna aprilie, la partenerii Motorola, la prețul recomandat de 699 lei.

Moto buds vor fi disponibile din luna mai, la prețul recomandat de 299 lei.

Sursa: Motorola

Urmărește Go4IT.ro pe Google News