Nike Armband, accesoriul unei firi active

11.05.2007
Nike Armband, accesoriul unei firi active

Unii dintre noi mergem la sala de fitness de câteva ori pe săptămână, chiar mulţi la cât de aglomerată a devenit sala pe care o frecventez eu în ultimul timp. Poate aţi observat la vreun coleg de antrenament o banderolă care se fixează pe mână şi ţine playerul MP3, astfel încât să poată asculta muzică fără a fi împiedicat în efectuarea exerciţiilor. Tocmai despre o astfel de banderolă este vorba aici, căci Nike şi Apple au lansat generaţia a doua a celebrei Nike Armband.

Prima generaţie a acestui produs, deja foarte populară printre practicanţii sporturilor din întreaga lume, a primit o serie de îmbunătăţiri. Realizată dintr-un material special, Nike Pro, banderola Nike Armband II este flexibilă şi asigură o protecţie sporită a player-ului dumneavoastră, atât împotriva transpiraţiei cât şi a şocurilor minore.

Nike Sports Kit

Nike Armband este concepută pentru a fi folosită doar împreună cu produsele Apple, mai exact cu iPod-ul Nano sau cu pachetul Nike Sports Kit. Compartimentul special pregătit se mulează perfect pe player-ul MP3, permiţând însă vizualizarea ecranului printr-o fereastră clară concepută exact în acest scop. Click Weel-ul caracteristic iPod-ului este şi el uşor de utilizat prin intermediul butoanelor embosate care simbolizează exact tastele de pe rotiţă.

Nike Armband

Rezultatul muncii unor mari companii precum Nike, specializaţi în producerea echipamentului sportiv performant, şi Apple, aşi în lumea dispozitivelor multimedia portabile, trebuia să fie unul de excepţie. Uşor, flexibil şi performant, noul Nike Armband II pare a fi un accesoriu ideal al oamenilor activi şi al sportivilor profesionişti. Poate fi achiziţionat de pe site-ul Apple pentru suma de 30 $, iar în România va fi accesibil pe viitor din magazinele Nike.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News