NOCABLE, primul alimentator portabil care permite încărcare wireless a telefonului mobil, poate fi comandat cu numai 34 dolari

Autor: Aurelian Mihai 13.11.2017
NOCABLE, primul alimentator portabil care permite încărcare wireless a telefonului mobil, poate fi comandat cu numai 34 dolari

Finanţat în cadrul unei campanii Indiegogo, NOCABLE suportă tehnologia de încărcare Qi wireless, fiind compatibil cu numeroase modele smartphone deja lansate, printre care şi iPhone X.

Deşi utilitatea unui power bank este de necontestat, nevoia de a păstra legătura cu dispozitivul alimentat printr-un cablu ombilical face din acesta un accesoriu mai degrabă incomod, de folosit în momentele când nu avem nevoie imediată de telefonul mobil. Curând, această problemă va fi de domeniul trecutului, o nouă generaţie de alimentatoare portabile permiţând încărcarea bateriei telefonului mobil prin simpla transportare în acelaşi buzunar cu acesta.

Fără grija cablurilor, gadgetul numit sugestiv NOCABLE include un acumulator de 8000 mAh şi promite cel puţin două-trei zile de utilizare fără griji a telefonului mobil, asigurând acestuia încărcări parţiale ori de câte ori se află în imediata proximitate. Desigur, pentru a păstra compatibilitatea cu dispozitive de generaţie mai veche, sunt incluse şi două porturi USB care pot urgenta încărcarea  acumulatorului.

No cable from nocable on Vimeo.

 

Reţeta este completată cu un ecran LCD, reprezentând nivelul exact de încărcare a bateriei.

Tags: