Noua ofertă Kaufland: 3 scule Parkside cu acumulator utile în orice casă

01.03.2023
Noua ofertă Kaufland: 3 scule Parkside cu acumulator utile în orice casă

Kaufland a publicat noul său catalog, iar în acesta găsim din nou scule Parkside cu acumulator. Am selectat trei produse care ni se pare utile în orice gospodărie.

O mașină de găurit cu percuție, de 20 V, cu mandrină rapidă, este disponibilă la prețul de 179 de lei. Scula are mâner, util atunci când sunt date găuri în materiale dure, dar și un suport lateral pentru biți. Cuplul poate fi setat în intervalul 8,5 – 45 Nm. Pentru spațiile întunecate, dispozitivul include lumină LED. Mașina de găurit nu include acumulator.

Kaufland vinde, de asemenea, un proiector LED cu acumulator, la prețul de 149 de lei. Luminozitatea maximă oferită este de 2.300 de lumeni (temperatură de culoare de 5.700 K). Este interesant faptul că proiectul poate fi alimentat de la un acumulator de 20 V sau conectat direct la priză prin cablul inclus în pachet. În ofertă nu este inclus un acumulator.

Citește și: Accesorii utile pentru smartphone și biciclete, disponibile în curând la Lidl

Totodată, un fierăstrău pendular fără cablu este disponibil la prețul de 169 de lei. Lama are o cursă cu lungime de 20 mm, iar unealta poate tăia materiale cu grosimile: lemn – 80 mm, aluminiu – 12 mm și metal – 5 mm. Fierăstrăul pendular are lumină de lucru integrată și mecanism de eliberare rapidă a pânzei. Pachetul nu include acumulator.

Kaufland oferă și o baterie compatibilă cu toate aceste scule. Un acumulator de 20 V, cu capacitate de 4 Ah, poate fi achiziționat la prețul de 179 de lei. Dispozitivul are LED-uri care indică nivelul de încărcare.

Un încărcător pentru acumulator, cu sistem de răcire activă (ventilator), costă 70 de lei. Dispozitivul include suport pentru prinderea pe perete și are LED care indică nivelul de încărcare.

Foto: Kaufland.ro

Citește și: Căști wireless performante de la Xiaomi, disponibile la Carrefour cu preț bun

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult