Lista de jocuri și aplicații disponibile pe noul Vision Pro de la Apple

05.02.2024
Lista de jocuri și aplicații disponibile pe noul Vision Pro de la Apple

Apple Vision Pro, prima cască de realitate mixtă a companiei, s-a lansat oficial în magazine vineri, 2 februarie, în Statele Unite. Pentru noul dispozitiv, Apple a pregătit peste 600 de aplicații și jocuri optimizate special pentru acest dispozitiv, adăugându-se la peste un milion de aplicații compatibile cu Vision Pro disponibile deja în iOS și iPadOS, scrie TechCrunch.

Cu un accent pe interfața spațială a headset-ului Vision Pro, aplicații de streaming precum Disney+ și Max de la Warner Bros. Discovery au fost optimizate pentru a le oferi o experiență unică utilizatorilor. Pentru pasionații de gaming, Vision Pro vine cu peste 250 de titluri din Apple Arcade.

Susan Prescott, vicepreședinte al Relațiilor cu Dezvoltatorii la Apple, a vorbit despre potențialul de transformare al acestor aplicații: „Aceste aplicații vor schimba modul în care experimentăm divertismentul, muzica și jocurile; vor stimula imaginația noastră cu noi modalități de a învăța și explora; vor debloca productivitatea ca niciodată până acum; și mult mai mult.”

Ce aplicații și jocuri oferă Apple Vision Pro

Printre aplicațiile de streaming disponibile pentru utilizatorii Vision Pro se numără PGA TOUR Vision, NBA, MLB, CBS, Paramount+, NBC, NBC Sports, Peacock, FOX Sports și UFC. De asemenea, există furnizori ce vor afișa anumite titluri în rezoluție 4K, cu Audio Spațial și Dolby Atmos 2.

Pe partea de productivitate, Vision Pro include aplicații precum Microsoft 365, Webex, Zoom, Microsoft Teams și altele, precum și Slack, Notion și Todoist, facilitând gestionarea sarcinilor, spune compania. Peste 250 de jocuri Apple Arcade, inclusiv Super Fruit Ninja, Cut the Rope 3, Jetpack Joyride 2 și Bloons TD 6+, vor fi disponibile pe Vision Pro, transformând jocurile într-o experiență captivantă și imersivă.

Vision Pro oferă, de asemenea, acces la aplicații de shopping precum J.Crew Virtual Closet și Mytheresa: Luxury Experience, dar și acces la aplicații muzicale, inclusiv NowPlaying și STAGE+, și aplicații de wellness, cum ar fi Healium și Lungy: Spaces.

Cu un preț de pornire de 3.499 de dolari pentru modelul de 256GB în SUA, Apple Vision Pro este deja la mare căutare de fanii tehnologiei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult