Noul update pentru Google Glass îmbunătăţeşte integrarea cu Waze

09.09.2014
Noul update pentru Google Glass îmbunătăţeşte integrarea cu Waze
Google a pus recent la vânzare dispozitive Glass din seria Explorer prin intermediul Play Store şi odată cu acest eveniment, a lansat şi un nou update de software pentru acestea. Actualizarea aduce sistemul de operare la versiunea XE21.0, îmbunătăţind performanţa dispozitivului, însă nu fără să adăuge şi o nouă funcţie.
 
Google Glass nu a fost niciodată lăudat pentru viteza de actualizare a informaţiilor de pe Google Now, aşa că noul update face cardurile referitoare la programul de zbor al avioanelor şi la scorurile din meciuri sportive să ofere informaţii relevante mult mai repede. Aparent actualizarea se petrece la doar câteva secunde după ce informaţiile se schimbă pe server în timp real.
Google Glass XE21.0
 
De asemenea, cei care folosesc Waze au acum un motiv în plus să cumpere o pereche de ochelari Google Glass. Noul update adaugă posibilitatea de a vedea în timp real indicatoarele de pericol semnalizate de utilizatori prin intermediul serviciului de navigaţie.
 
Acestea au fost adăugate pe lângă noile funcţii pe care Google Glass le-a primit în update-ul XE20.1, care a adus acces la întreaga librărie de contacte personală stocată pe serverele Google, noi carduri pentru Google Now şi posibilitatea de a opri display-ul folosind o simplă mişcare a capului.
 
Deşi Google Glass se îmbunătăţeşte cu fiecare update, compania nu se grăbeşte să aducă acest dispozitiv pe piaţă la un preţ accesibil sau în volume mari. Programul Explorer este destinat doar entuziaştilor şi dezvoltatorilor de aplicaţii şi vine cu un preţ pe măsură. Cei care doresc să cumpere Google Glass trebuie să scoată din buzunar 1500 de dolari americani.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult