Noutăți în oferta Carrefour: Smartphone Samsung cu 5G și accesorii de gaming HyperX

09.02.2022
Noutăți în oferta Carrefour: Smartphone Samsung cu 5G și accesorii de gaming HyperX

Carrefour a introdus în ofertă încă un model de smartphone Samsung cu conectivitate 5G, dar și o serie de accesorii de gaming de la brandul HyperX.

Telefonul, modelul Samsung Galaxy M52 5G, este disponibil în mai multe culori (albastru, negru, alb), la prețul de 1.679 de lei. Acesta este primul smartphone din familia M care vine cu conectivitate 5G. Dispozitivul are display AMOLED cu diagonala de 6,7 inchi (rezoluție de 1.080 x 2.400 pixeli), chipset Qualcomm Snapdragon 778G 5G, 6 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128 GB (plus slot pentru card micro-SD de maxim 1 TB) și baterie cu capacitate de 5.000 mAh.

Smartphone-ul dispune de sistem de trei camere: main de 64 MP, ultrawide de 12 MP și macro de 5 MP. Camera frontală are senzor de 32 MP.

Citește și: Lidl va vinde un dispozitiv auto care va ajuta șoferii să economisească bani

În oferta Carrefour a intrat, de asemenea, mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire Haste, cu fir. Acesta costă 290 de lei. Senzorul dispozitivului, model Pixart 3335, oferă o rezoluție maximă de 16.000 DPI. Mouse-ul are o greutate de doar 59 de grame, datorită designului de tip fagure de miere al carcasei. Butoanele principale folosesc switch-uri TTC Golden, rezistente la praf și la peste 60 de milioane de clicuri. Dispozitivul are cablu moale, protejat cu material textil.

Totodată, o pereche de căști cu microfon HyperX Stinger Core, de tip over-head, este disponibilă la prețul de 190 de lei. Produsul, cu greutate redusă (215 grame), are difuzoare de 40 mm și telecomandă pe fir, care permite oprirea/pornirea luminilor și reglajul volumului. Cablul are lungime de 1,3 metri.

În magazinele retailerului sunt disponibile și alte modele de accesorii HyperX.

CITEȘTE ȘI:

Lidl va vine, începând de joi, un dispozitiv smart de fitness util

Lidl: Trei aspiratoare interesante disponibile acum în magazinele retailerului

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult