O companie a lansat „primul prezervativ inteligent din lume”

03.03.2017
O companie a lansat „primul prezervativ inteligent din lume”

O companie britanică a lansat i.Con, despre care spune că este primul prezervativ inteligent din lume. Cei care comandă produsul primesc în cutie un set de prezervative şi un mic inel din cauciuc care se ataşează la baza penisului.

 

Acesta din urmă include un nano-chip care măsoara durata actului sexual, grosimea organului, caloriile arse, numărul mişcărilor, frecvenţa contactelor sexuale şi temperatura pielii.

Dispozitivul dispune de propria aplicaţie pentru smartphone, compatibilă cu Android şi iOS, şi se încarcă la computer prin intermediul unui port micro-USB.

 

 

Potrivit unui purtător de cuvânt al producătorului British Condoms, i.Con este foarte comod. „Nu vei şti că este acolo, deoarece este foarte uşor şi non-invaziv”.

 

Dispozitivul este disponibil deocamdată doar în Marea Britanie, la preţul de 60 de lire sterline. În cazul în care va avea succes, British Condoms promite să livreze şi pe plan internaţional. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult