O invenţie ciudată prin care bărbaţii nu mai rebuie să meargă la toaletă atunci când au o urgenţă

O invenţie ciudată prin care bărbaţii nu mai rebuie să meargă la toaletă atunci când au o urgenţă
HeWee Go Active este una dintre cele mai ciudate invenţii din ultima vreme. Dispozitivul, care colectează urina într-o pungă ataşată de picior, poate fi purtat de bărbaţi toată ziua, iar aceştia nu mai trebuie să meargă la toaletă. 
 
Produsul se adresează, potrivit producătorului, scafandrilor, dar poate fi folosit şi de alte persoane, precum bărbaţii care suferă de anumite afecţiuni ale aparatului urinar sau oameni care prin natura jobului nu pot lua pauze atunci când doresc. 
 
Citeşte şi: O femeie a fost amendată cu 41.000 de dolari şi deportată după ce s-a uitat în telefonul soţului fără permisiunea lui
 
 
HeWee Go Active este alcătuit dintr-un prezervativ, disponibil în trei dimensiuni, care este purtat la fel ca o pereche de chiloţi. Prezervativul este prevăzut la capăt cu un furtun care duce lichidul la o pungă, reutilizabilă, care se ataşează pe picior. „Spre deosebire de sisteme medicale similare, HeWee Go Active poate fi spălat şi folosit la nesfârşit”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei care produce dispozitivul. 
 
 
Produsul este disponibil online pe Customdivers.com la preţul de 90 de dolari, iar mai târziu în acest an va fi vândut şi prin intermediul altor retaileri. 
 
 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult