O nouă provocare: rama electronică audio-foto-video

O nouă provocare: rama electronică audio-foto-video

Aluratek a considerat că ramele foto electronice nu mai sunt la modă, aşa că s-a decis să revigoreze piaţa DLD-urilor (digital lifestyle device) cu un model superior ca funcţionalitate şi mod de întrebuinţare. Veţi vedea că dispozitivul ADMPF110 are un potenţial destul de mare. Din păcate, a avut foarte mult de suferit datorită lipsei de promovare, iar impactul său pe piaţă nu a fost răsunător.

La ce foloseşte un asemenea gadget? Răspunsul este multiplu: la vizualizarea pozelor şi la rularea fişierelor audio şi video. Toate acestea se pot stoca fie în memoria interna a dispozitivului, fie pe un card extern care trebuie achiziţionat separat. Tipurile de card-uri suportate sunt: CF, MS, SD, MMC şi xD. Elementul surpriză este reprezentat de posibilitatea redării fişierelor video la o calitate foarte apropiată de cea HD, 1024×768 pixeli. Display-ul este un TFT LCD care masoară 10,5”, dimensiune suficientă pentru un slide-show, dar pentru vizionarea unui film în format “aproape” HD, nu prea. Până la urmă, avem de-a face cu o ramă foto, nu cu un LCD TV.

Aluratek ADMPF110

 

Pe timpul derulării unui slide-show, cu ajutorul boxelor încorporate, putem asculta muzica noastră preferată în fundal (un “mini” multi-tasking, aş zice). Conexiunea cu alte dispozitive precum camere foto sau PC-uri este asigurată de existenţa port-urilor USB şi miniUSB, iar telecomanda este prezentă la datorie. Cine este interesat de toate facilităţile acestui produs, poate descărca manualul de aici.

Aluratek ADMPF110 costă 199$, un preţ foarte bun în raport cu alte produse asemănătoare.

Aluratek ADMPF110

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News