Oferta Lidl: scule ieftine pentru construcții și accesorii utile bicicliștilor

16.08.2021
Oferta Lidl: scule ieftine pentru construcții și accesorii utile bicicliștilor
Foto: Shutterstock

Oferta din magazinele Lidl de săptămâna aceasta nu este tocmai concentrată către fanii gadget-urilor, însă vine cu produse atractive pentru cei pasionați de ciclism, dar și pentru cei care preferă să își realizeze singuri reparațiile casnice. Astfel, avem o ofertă atractivă de produse Parkside, alături de accesorii pentru biciclete.

Singurul produs pe care l-ai putea folosi alături de un smartphone este gama de suporturi pentru telefon PopSockets. Acestea au explodat în popularitate în urmă cu doar câțiva ani și au rămas accesorii indispensabile pentru mulți utilizatori de smartphone-uri. Lidl are în ofertă diverse modele, cu prețuri la 30 de lei. Acestea pot fi lipite direct pe telefon, sau pe husa acestuia, putând fi folosite atât pentru a asigura o prindere mai bună în mână, cât și pentru a sprijini telefonul pe o masă, pentru a putea urmări mai comod un film sau serial.

Lidl vine cu o ofertă atractivă de accesorii pentru cicliști și pasionați de construcții sau amenajări interioare

Printre accesoriile de bicicletă, Lidl oferă o gamă interesantă de accesorii de la brandul Crivit. Există un antifurt la 25 de lei, un suport telescopic care poate ține două biciclete, bun de montat într-un garaj, la 150 lei. Oferta include și spray-uri pentru întreținerea lanțului și altor componente ale bicicletei la 12 lei, cât și un rucsac pentru ciclism la 50 lei. Lidl oferă huse pentru șa cu spumă, pentru extra confort la 18 lei, cât și două accesorii necesare pentru reparații: o trusă de scule cu pompă integrată sau o pompă cu manometru. Acestea costă 30, respectiv 40 lei. Ultimul accesoriu pentru biciclete este un set de 36 de elemente reflectorizante pentru spițe, pentru mai multă vizibilitate în trafic pe timp de noapte.

Tot la Lidl găsim săptămâna aceasta scule de la Parkside din diverse categorii. Există un ciocan rotopercutor la 189 de lei, un ciocan demolator la 399 lei, polizor unghiular la 199 lei, cât și alte instrumente mai puțin cunoscute, precum un aparat de ascuțit burghie de 100 lei, o lampă LED de mână la 50 lei, o unealtă multifuncțională la 250 lei, sau un aparat de sudură cu fir continuu la 500 lei.

Desigur, Lidl vinde și accesorii pentru acestea. Interesantă este însă stația de lipit reglabilă, numai bună pentru cei care doresc să lipească fire sau să repare contacte pe circuite electronice. Prețul este de 70 lei și se pare că funcționează pe bază de acumulator. Și acumulatorul poate fi cumpărat separat, alături de încărcător la 119 lei. Acumulatorul este compatibil și cu alte produse din gama Parkside.

sursa: Lidl oferte

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult