Oferte bune la Carrefour: Telefon Xiaomi 11 Lite NE, webcam Logitech și ceas Samsung Watch 4

04.08.2022
Oferte bune la Carrefour: Telefon Xiaomi 11 Lite NE, webcam Logitech și ceas Samsung Watch 4

Carrefour are noi reduceri la dispozitive electronice pe site-ul propriu. Am selectat trei produse cu prețuri bune.

Smartphone-ul Xiaomi 11 Lite New Edition este disponibil, în mai multe culori, la prețul de 1.350 de lei. Dispozitivul este dual-SIM, oferă conectivitate 5G, are ecran AMOLED cu diagonala de 6,55” (rată de refresh de 90 Hz), chipset Qualcomm Snapdragon 778G, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și baterie de 4.250 mAh care se încarcă la 33 W.

Telefonul dispune de trei camere pe partea din spate: principală cu senzor de 64 MP, ultrawide de 8 MP și tele-macro de 5 MP. Camera frontală are senzor de 20 MP. Din păcate, modelul rulează Android 11.

Citește și: Unealtă electrică inedită, în curând la Lidl. Funcționează cu baterie

Acest smartphone oferă rezistență la stropi (certificare IP53) și are o greutate de doar 158 de grame.

Cu reducere este disponibilă și camera web Logitech C505. Modelul filmează la calitate HD (720p), include microfon omnidirecțional (care poate fi folosit de la o distanță de până la 3 metri) și este plug-and-play (dispozitivul funcționează imediat după ce este conectat la PC). Cablul, cu conector USB-A, are o lungime de 2 metri.

Camera Logitech C505 costă 150 de lei la Carrefour.

Totodată, ceasul inteligent Samsung Watch 4, în varianta pink gold cu carcasă de 40 mm, poate fi achiziționat pentru 769 de lei. Dispozitivul are cadru din aluminiu, rulează sistemul de operare Wear OS, are chipset Exynos W920 (5 nm), 1,5 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 16 GB.

Smartwatch-ul este rezistent la praf și apă (certificare IP68) și este compatibil cu standardul militar MIL-STD-810G. Pe lângă notificări și aplicații, ceasul include multe caracteristici de fitness și sănătate. Puteți citi aici review-ul nostru complet al acestui model.

Foto: Carrefour.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult