Unealtă electrică inedită, în curând la Lidl. Funcționează cu baterie

03.08.2022
Unealtă electrică inedită, în curând la Lidl. Funcționează cu baterie

Lidl va vinde, începând de lunea viitoare, un fierăstrău electric cu baterie sub marca sa Parkside. Compania a mai oferit în trecut dispozitive similare, dar acelea erau alimentate prin fir.

Dispozitivul electric, modelul PKSA 20-Li B2, are sistem automat de lubrifiere a lanțului. Uleiul se pune în rezervorul dedicat din partea de sus a uneltei.

Viteza lanțului este de 6,5 m/s, iar lama, marca Oregon, poate tăia lemne cu diametru de maxim 23 cm.

Citește și: Sculă electrică 3-în-1 necesară în orice casă, disponibilă la Lidl. Funcționează cu baterie

Dispozitivul funcționează cu un acumulator recomandat de 20 V, 4 Ah. Acesta nu este inclus în pachet și trebuie achiziționat separat. Lidl va vinde un acumulator de 4 Ah la prețul de 179 de lei.

Lidl
Fierăstrăul electric cu baterie Parkside PKSA 20-Li B2.

Un pachet care include baterie și încărcător va costa 149 de lei. Acumulatorul din acest set are, însă, capacitate mai mică (2 Ah).

Fierăstrăul electric, produs pentru Lidl de compania germană HKM Akkutechnik, cântărește 4,5 kg și va costa 349 de lei. În cutie este inclusă și o sticlă care conține 180 ml de ulei de lanț.

Din clipurile video publicate pe YouTube observăm că dispozitivul se descurcă destul de bine și poate fi folosit pentru tăierea de crengi, lemn pentru construcții sau butuci. Produsul este disponibil și pe Amazon, unde are un rating de 4,6 stele din 5, primit de la 15 utilizatori.

Foto: Lidl.ro, Amazon

Citește și: Dispozitive utile, cu preț bun, disponibile azi la Lidl și Dedeman. Căști wireless inedite

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult