Ofertele actuale Carrefour: căști wireless, accesorii pentru computer și smart home

28.09.2021
Ofertele actuale Carrefour: căști wireless, accesorii pentru computer și smart home
Foto: Shutterstock

Lanțul de supermarketuri Carrefour a publicat, pe site-ul propriu, ofertele pe care le are la produse în această perioadă. Am selectat câteva accesorii care ni s-au părut interesante.

O pereche de căști Huawei FreeBuds 4i de culoare albă – care dispun de funcție de anulare activa a zgomotului (ANC) și au autonomie de până la 10 ore – sunt oferite la prețul promoțional de 299,9 lei. Fiecare cască are o greutate de 5,5 grame, iar carcasa cântărește 36,5 grame.

Totodată, un cablu USB-C la USB-C, alb și cu lungime de 1,5 m, este oferit la prețul de 24,9 lei.

Carrefour mai vinde la reducere, în această perioadă, un soundbar Tellur Kali, cu putere (RMS) de 24 W. Dispozitivul dispune de conexiuni Bluetooth, Optical și de jack audio universal de 3,5 mm. Soundbar-ul costă 129,9 lei.

Mai mult, un mouse wireless Logitech M185, cu receptor USB (2.4 GHz), costă 44,9 lei. Producătorul susține că durata de viață a bateriei este de până la 1 an. Mouse-ul este plug and play (nu e nevoie de driver sau software pentru instalare) și poate fi folosit cu ambele mâini.

Cu caracteristici similare este disponibil și modelul fără fir Microsoft Mobile 1850, popular printre utilizatorii de laptopuri. Acesta poate fi achiziționat în diverse culori (albastru, negru, roz) la prețul de 49,9 lei.

La categoria Smart Home, Carrefour vinde, la reducere, o priză inteligentă Tellur TLL331021. Aceasta poate fi controlată de la distanță, prin intermediul aplicației Tellur Smart. Mai mult, dispozitivul este compatibil cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa. Interesant este faptul că priza include și un port USB, care poate fi folosit pentru încărcarea de electronice mici. Produsul costă 59,9 lei și este compatibil doar cu rețele Wi-Fi de 2.4 GHz.

Mai mult, un router wireless de tip mesh Tenda Nova MW5 TND0033, dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), costă, la promoție, 199,9 lei. Tehnologia mesh permite conectarea automată a nodurilor între ele, rezultând o rețea care acoperă mai bine suprafața locuinței.

CITEȘTE ȘI:

Produse utile disponibile la Lidl începând de luni, 27 septembrie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult