Ofertele magazinelor din 19 iulie: Ce produse atractive au Lidl, Kaufland și Dedeman

19.07.2022
Ofertele magazinelor din 19 iulie: Ce produse atractive au Lidl, Kaufland și Dedeman

Am făcut o selecție cu produse interesante disponibile în 19 iulie la unele dintre cele mai populare lanțuri de magazine din România: Lidl, Kaufland și Dedeman.

La Lidl este disponibil un mini ventilator, cu baterii, la prețul de 50 de lei.

Dispozitivul, marca SilverCrest, are trei trepte de viteză. Ventilatorul portabil poate fi pliat pentru a ocupa și mai puțin spațiu în geantă sau buzunar.

Kaufland are în oferta actuală un tensiometru pentru încheietura mâinii, marca Sanitas, la prețul de 65 de lei. Aparatul oferă zeci de spații de memorare pentru măsurători, înregistrează pulsul și detectează aritmiile. Dispozitivul afișează ora și data. Tensiometrul funcționează cu două baterii AAA.

Citește și: Căști true wireless SilverCrest, în oferta Lidl. Preț și caracteristici tehnice

Aritmiile reprezintă bătăile neregulate sau anormal de lente sau rapide ale inimii.

Tot la Kaufland este disponibil un kit Visbella de restaurare a parbrizului mașinii, la prețul de 35 de lei.

În oferta de azi a Dedeman atrage atenția o plafonieră cu LED-uri și ventilator, marca Hoff. Dispozitivul, cu putere de 40 W, poate fi controlat din telecomandă. Ventilatorul are șase viteze, iar LED-urile oferă lumină caldă sau rece.

Dispozitivul este inteligent, fiind compatibil cu aplicația Tuya Smart. Plafoniera costă, la ofertă, 519 lei (preț normal de 649 de lei). Corpul de iluminat este silențios și are dimensiunile 604 x 170 mm.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult