Căști true wireless SilverCrest, în oferta Lidl. Preț și caracteristici tehnice

21.07.2022
Căști true wireless SilverCrest, în oferta Lidl. Preț și caracteristici tehnice

Lidl va introduce din nou în ofertă căști true wireless sub marca proprie SilverCrest. Compania a mai vândut în trecut astfel de dispozitive.

Noile modele vin cu rezistență medie la apă (certificare IPX4), ceea ce înseamnă că pot fi folosite în timpul sesiunilor de sport, pe ploi ușoare sau pot fi stropite.

Căștile oferă suport pentru control vocal prin intermediul asistenților digitali Google Assistant și Siri.

Citește și: Oferta Lidl: 3 produse neobișnuite de bucătărie disponibile săptămâna aceasta

Fiecare baterie dispune de câte un acumulator de 40 mAh, iar carcasa are baterie cu capacitate de 400 mAh. Autonomia promisă de producător este de până la 4,5 ore pentru muzică.

Căștile SilverCrest care vor fi vândute de Lidl.

Pentru o mai bună izolare a utilizatorului de zgomotul de fundal, căștile dispun de dopuri. Sunt disponibile trei perechi, mărimile L, M și S. Cum era de așteptat la acest preț, lipsește tehnologia active noise cancellation (ANC).

Citește și: Ofertele magazinelor din 19 iulie: Ce produse atractive au Lidl, Kaufland și Dedeman

Căștile au zone tactile prin intermediul cărora primesc comenzi: preluare / încheiere apel, pauză / play pentru muzică, următoarea melodie etc.

Nivelul bateriei carcasei este indicat de patru LED-uri. În pachet este inclus cablu de încărcare.

Căștile SilverCrest vor fi disponibile la Lidl începând din 28 iulie la prețul de 119 lei. Ca și alte electronice vândute de retailer, dispozitivele vor beneficia de garanție extinsă, de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult