OnePlus anunță Buds Z, căști true wireless cu autonomie mare și rezistență la apă

15.10.2020
OnePlus anunță Buds Z, căști true wireless cu autonomie mare și rezistență la apă

OnePlus a anunțat ieri noul său telefon high-end accesibil, OnePlus 8T, însă alături de acesta, a dezvăluit și o pereche de căști true wireless de buget. După OnePlus Buds, lansate alături de OnePlus Nord, compania prezintă și o nouă ediție: OnePlus Buds Z, mai ieftină, dar care oferă în mare parte aceeași funcționalitate. Spre diferență de modelul original, căștile noi sunt de tip intrauricular, ceva ce unii fani vor aprecia cu siguranță.

OnePlus Buds Z este o alternativă mai ieftină pentru cei care își doresc căști true wireless

OnePlus Buds Z pare să fie o pereche de căști poziționată special pentru a concura cu noile căști Beats Flex de la Apple. Acestea vin la prețul de 60 de euro și oferă o autonomie de 20 de ore. Aceasta este autonomia totală, oferită de căști și cutia de încărcare. De altfel, 10 minute de încărcare a cutiei asigură 3 ore de redare. Căștile, independent, vor putea fi folosite pentru 5 ore de muzică sau 3 ore de apeluri.

Foarte important pentru aceste modele, față de alte căști wireless sau true wireless de buget este faptul că sunt rezistente la stropi de apă și praf, la standardul IP55, deci le poți folosi fără probleme și în activități sportive sau pe timp de ploaie.

OnePlus spune că Buds Z folosesc difuzoare de 10mm, destul de mari pentru căști atât de mici, lucru care asigură un bas puternic. Se pare că există și posibilitatea de a activa Bass Boost, pentru cei care preferă să audă frecvențe joase mai puternice.

Lansarea OnePlus Buds Z va avea loc în luna noiembrie, iar România se află pe lista de țări care primește în mod oficial transport din depozitele OnePlus din Europa. Desigur, căștile vor ajunge cel mai probabil și la partenerii locali ai companiei. De altfel, telefoanele OnePlus se vând în România prin intermediul magazinelor autohtone încă de anul trecut, de la lansarea modelului OnePlus 7T.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult