Apple lansează Beats Flex, căști de 50 de dolari cu tehnologie AirPods integrată

14.10.2020
Apple lansează Beats Flex, căști de 50 de dolari cu tehnologie AirPods integrată

Apple a anunțat că nu va mai include în pachetele modelelor iPhone 12 încărcătorul de priză și căștile cu fir EarPods, însă vine cu o ofertă foarte bună pentru cei care oricum își doreau o pereche de căști wireless. Până acum, compania nu vindea căști wireless sub 100 de dolari, însă noile Beats Flex, vin cu promisiunea unei autonomii decente, la un preț accesibil. Acestea par să fie o versiune mai ieftină a modelelor Beats X și includ în interior aceeași tehnologie de conectare precum AirPods.

Căștile wireless Beats Flex sunt o alternativă atractivă la căștile cu fir EarPods

La fel ca Beats X și alte modele Beats din ultimii ani, noile Beats Flex se pot conecta la iPhone fără un proces de pairing complicat. Doar apropii căștile de telefon atunci când le pornești prima dată și se conectează automat. Spre diferență de Beats X, noile Beats Flex nu mai au aripioare de fixare în ureche, iar încărcarea se face acum prin USB-C, nu printr-un port Lightning. Se pare că ușor-ușor, Apple renunță la Lightning.

Căștile au magneți pentru a se lipi una de cealaltă atunci când nu sunt în utilizare, acest proces punând și pauză melodiei redate. Desigur, atunci când le dezlipești, redarea pornește automat. La capitolul autonomie, vorbim despre 12 ore de redare la o singură încărcare, iar 10 minute de încărcare asigură o oră și jumătate de ascultare.

Este ușor de recomandat o pereche de căști Apple la 50 de dolari nu doar fanilor iPhone, ci oricui, mai ales că există și o aplicație de Android care asigură pairing rapid și update-uri de firmware pe această platformă. La acest preț, Beats Flex intră în concurență directă cu alternative precum Bullets Wireless de la OnePlus.

Probabil că Apple se bazează pe faptul că dacă nu ții neapărat să cumperi o pereche de căști true wireless precum AirPods, sau aceasta este în afara bugetului tău, la prețul de 50 de dolari, adică dublu cât o pereche de EarPods cu fir, ai de a face cu o experiență de ascultare poate chiar superioară, fiind vorba despre căști intrauriculare, care izolează mai bine zgomotul de fundal și poate reda frecvențele joase mai bine.

beats flex white

În urmă cu doar câteva zile părea că Apple ar putea renunța la brandul Beats, dar noua lansare Beats Flex demonstrează că acel moment încă nu a venit încă.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult