OnePlus lansează căștile wireless Buds 3. Ce specificații oferă

15.01.2024
OnePlus lansează căștile wireless Buds 3. Ce specificații oferă

OnePlus se pregătește să lanseze un nou produs în domeniul audio wireless – OnePlus Buds 3. Dispozitivul va fi lansat odată cu noul smartphone OnePlus 12, care își va face debutul global pe 23 ianuarie, scrie Times Now.

Căștile OnePlus Buds 3 vin cu un driver de 10.4mm și trei microfoane, susținând codec-urile Bluetooth AAC și SBC. În plus, acestea oferă o ieșire audio Hi-Res LHDC 5.0 și tehnologie Dynamic Bass, promițând o experiență de sunet spațial 3D, efecte sonore personalizabile pentru jocuri și o latență redusă impresionantă de 94ms.

Utilizatorii vor avea la dispoziție trei niveluri de anulare activă a zgomotului (ANC), cu opțiuni pentru moduri ușoare, moderate și adânci, oferind ANC de 10 dB, 20 dB și respectiv 49 dB. De asemenea, un mod de transparență le va permite utilizatorilor să asculte sunetele din jur. Pe partea de rezistență și durabilitate, căștile se laudă cu un rating IP55 pentru rezistență la praf și stropire.

7 ore de ascultat muzica cu doar 10 minute de încărcare!

Fiecare cască are o baterie de 58mAh, în timp ce carcasă de stocare pentru OnePlus Buds 3 vine cu o baterie de 520mAh și un port de încărcare USB Type-C. Datorită capacităților de încărcare rapidă, o încărcare de doar 10 minute este gata să ofere până la 7 ore de redare a muzicii. Cu ANC activat, căștile oferă o autonomie a bateriei de până la 6.5 ore independent și până la 28 de ore atunci când sunt utilizate cu carcasa.

Fără modul ANC, căștile OnePlus oferă o durată de viață a bateriei de până la 10 ore pentru o singură cască și până la 44 de ore cu carcasa la o singură încărcare.

Lansarea globală a OnePlus 12, împreună cu OnePlus Buds 3, este așteptată cu nerăbdare de fanii tehnologiei. Smartphone-ul OnePlus 12 este, de asemenea, așteptat să aducă îmbunătățiri și inovații semnificative. Momentan, nu există însă informații cu privire la prețul căștilor în România sau data exactă când acesta vor fi disponibile pe teritorul țării noastre.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult