OnePlus Nord Watch, lansat oficial. Promite 30 zile de autonomie

03.10.2022
OnePlus Nord Watch, lansat oficial. Promite 30 zile de autonomie

Intrat pe piața ceasurilor inteligente încă de anul trecut, OnePlus lansează Nord Watch, primul model pentru gama accesibilă OnePlus Nord.

Nord Watch vine cu un ecran AMOLED de 1.78” și rezoluție 368×448 pixeli. La fel ca la rivalul Apple Watch, ecranul vine cu margini drepte, decupate doar la colțuri pentru a lăsa cât mai mult spațiu aplicațiilor rulate.

Din păcate, la prețul de 85 dolari (60 dolari preț de lansare) nu putem aștepta dotări avansare, cum ar fi modul GPS integrat. În schimb Nord Watch folosește GPS-ul telefonului sincronizat prin conexiune bluetooth pentru a pune în context măsurătorile obținute cu senzorii proprii.

Dezvoltat ca și accesoriu unisex, OnePlus Nord Watch poate fi folosit de femei și pentru a-și urmări ciclul menstrual. În rest, regăsim funcții specifice accesoriilor de fitness precum activity tracker, monitorizare puls, concentrație oxigen, monitorizarea calității somnului.

Prevăzut cu accelerometru, dispozitivul poate detecta automat activitatea desfășurată (bifate dintr-o listă de 105 tipuri de exerciții suportate), sesiunea apărând ulterior în aplicația pentru smartphone.

Deși are o capacitate de numai 230mAh, acumulatorul integrat  ar trebui să ofere 10 zile de autonomie la utilizare normală, sau până la 30 de zile în modul low-power cu funcționalitate redusă.

Livrat într-o carcasă din aliaj de zinc și policarbonat, cu certificare IP-68 pentru protecție la apă și praf, OnePlus Nord Watch este disponibil deocamdată doar pentru cumpărătorii din India, producătorul neoferind informații privind o eventuală lansare europeană.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult