Detalii despre OnePlus Watch: încărcare rapidă, mulți senzori și ecran de dimensiuni mari

17.03.2021
Detalii despre OnePlus Watch: încărcare rapidă, mulți senzori și ecran de dimensiuni mari

OnePlus Watch este probabil dispozitivul pe care fanii brandului chinez și l-au dorit cel mai mult de-a lungul anilor, iar pe 23 martie, odată cu seria OnePlus 9 5G, acesta va fi dezvăluit oficial. Compania încearcă să țină detaliile acestui proiect secrete, în timp ce a prezentat deja cam tot ce era de prezentat despre telefoanele OnePlus 9. Desigur, leak-urile nu întârzie să apară, așa că avem și primele informații despre specificațiile hardware ale ceasului.

OnePlus Watch va bifa toate căsuțele necesare unui smartwatch de top

Primele detalii despre OnePlus Watch spun că acesta va fi livrat în două variante de culoare, cu carcasă neagră sau argintie și va avea un cadran cu diametru de 46mm. Asta îl recomandă drept un ceas mare, mai degrabă bărbătesc. Majoritatea brandurilor de pe piața smartwatch oferă câte două modele: unul mai mic și unul mai mare, deci este posibil să existe și un astfel de model.

OnePlus Watch este așteptat cu toți senzorii de monitorizare a utilizatorului, de la activități sportive la puls, monitorizare a somnului, monitorizare a nivelului de stres și chiar a nivelului de oxigen din sânge. Ceasul va putea fi folosit și pentru înot, întrucât beneficiază de rezistență la apă și praf IP68.

La capitolul conectivitate avem modem LTE pe una dintre variante, care va permite conexiune la internet, cât și posibilitatea de a prelua apeluri fără un smartphone. Nu este însă clar dacă va rula Wear OS sau o versiune personalizată a software-ului de la Google. Ce știm însă este că va interacționa cu alte dispozitive, precum smartphone-uri, care vor putea trimite notificările către ceas, cât și cu televizoarele OnePlus TV, putând fi folosit pe post de telecomandă.

Ceva ce acest ceas se zvonește că va avea și nu am mai întâlnit pe multe alte modele în trecut este încărcarea rapidă Warp Charge. Se pare că OnePlus dorește ca ceasul său să se încarce destul pentru o zi de utilizare în doar 20 de minute. La capitolul stocare însă, acest ceas va fi destul de obișnuit, cu numai 4 GB disponibili pentru aplicații și muzică.

Detaliile complete, pe căi oficiale, vor fi anunțate în cadrul lansării de săptămâna viitoare.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult