OnePlus pregătește o tastatură mecanică pentru PC

24.01.2023
OnePlus pregătește o tastatură mecanică pentru PC

Deși este recunoscut mai degrabă pentru oferta de telefoane, OnePlus are și un portofoliu tot mai divers de accesorii pentru mobil și PC. Pe lângă căști wireless și ceasuri inteligente, fanii acestui brand ar putea fi „răsfățați” în curând cu o tabletă OnePlus și chiar o tastatură mecanică.

Confirmată încă din luna decembrie, noua tastatură OnePlus primește teaser video și dată oficială de lansare: 7 februarie 2023.

Cu design elegant și gândită pentru a funcționa în egală măsură cu PC-ul sau telefonul mobil/tableta, noua tastatură OnePlus vine cu două comutatoare. Primul va permite optimizarea funcțiilor tastaturii pentru utilizarea cu PC-uri Windows sau Mac. Al doilea permite selectarea interfeței de conectare, utilizatorii putând schimba rapid între PC-ul conectat prin USB-C și telefonul/tableta la care tastatura este atașată în modul Bluetooth.

Cu design vădit inspirat din sfera dispozitivelor mobile, noua tastatură ar putea fi un accesoriu intenționat pentru viitoarea tabletă OnePlus, PC-uri elegante cum sunt cele create de Apple, sau sisteme All-in-One cu Windows 11.

În schimb, designul compact nu este neapărat un avantaj pentru gaming-ul pe PC, iar lipsa grupului de taste numerice poate incomoda munca de birou.

Aparent, OnePlus a dezvoltat noul produs în colaborare cu Keychron, un producător mai puțin cunoscut, specializat în tastaturi cu aspect elegant.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult