OnePlus vinde huse pentru iPhone

02.12.2015

Multe companii care produc smartphone-uri preferă să creeze şi accesorii proprietare, care sunt puse la vânzare alături de cele ale partenerilor. Este curios însă să vedem o companie precum OnePlus care scoate la vânzare accesorii pentru smartphone-urile rivalului Apple, lansând huse din plastic speciale pentru iPhone 6 şi 6S. Desigur, există un motiv pentru această decizie.

OnePlus ştie cât de populare sunt smartphone-urile Apple şi încearcă să transforme utilizatorii de iPhone în reclamă pentru brandul propriu. Husa de plastic acoperă întregul spate al telefonului, acoperind sigla Apple. Pe suprafaţa de plastic de culoare „Sandstone Black” rămâne vizibil doar logo-ul OnePlus, iar în interior se găseşte gravat mesajul „Get a grip #NeverSettle”.

Este interesant şi modul în care OnePlus încearcă să vândă aceste huse. Se pare că publicul ţintă nu este utilizatorul de iPhone, ci un apropiat al acestuia, interesat să cumpere un OnePlus X fie în variantă normală, fie în varianta realizată din material ceramic. Alături de fiecare husă pentru iPhone 6/6S, este livrată şi o invitaţie pentru a cumpăra noul smartphone mid-range al companiei. Unele dintre aceste huse vin chiar şi cu vouchere pentru a intra în posesia unui smartphone OnePlus X complet gratuit, făcând astfel din cumpărarea de huse un concurs. Fiecare husă costă 20 de euro, iar transportul nu este inclus în preţ.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult