Ottm produce brăţări din lemn pentru ceasurile inteligente, iar pentru fiecare comandă plantează un copac

01.04.2016
Cei care deţin ceasuri inteligente au observat probabil că gama de brăţări disponibile pentru anumite modele nu este foarte mare. Iar dacă nu eşti fan al metalului, siliconului sau pielii, s-ar putea să îţi placă lemnul. Asta s-au gândit cei de la Ottm, care produc brăţări din lemn pentru ceasurile inteligente. 
 
Firma susţine că brăţările sunt realizate manual şi sunt compatibile cu mai multe modele de ceasuri Android Wear, Pebble sau Apple. 
 
Citeşte şi: Ceasul elveţian de 12.300 de dolari care nici măcar nu arată ora
 
Ottm strânge fondurile necesare pentru producţie pritr-o campanie lansată pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Până acum, firma a strâns 96% din suma cerută, de 7.000 de dolari. 
 
Sunt disponibile trei versiuni de brăţări, Maple, Zebrawood şi Sandalwood. Cea mai ieftină, Maple, costă 25 de dolari, fără costurile de livrare. Pentru 99 de dolari primeşti toate cele trei modele. Cumpărate separat, Zebrawood costă 39 de dolari, iar Sandalwood 65 de dolari. 
 
Iar asta nu este totul. Ottm promite să planteze un copac într-un parc naţional pentru fiecare brăţară pe care o vinde. 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult