Pandemia n-a trecut. Lidl readuce în ofertă un aparat foarte util în aceste vremuri

29.07.2022
Pandemia n-a trecut. Lidl readuce în ofertă un aparat foarte util în aceste vremuri
Foto: Profimedia Images

Pandemia COIVID-19 nu dă semne că ar fi aproape de final, așa că autoritățile, magazinele și oamenii iau din nou măsuri de protecție mai serioase. S-a mărit numărul persoanelor care poartă mască în mijloacele de transport în comun, recipientele cu gel dezinfectant din magazine sunt din nou pline cu lichid și funcționale, iar Lidl a readus în ofertă un dozator automat de spumă.

Dispozitivul cu senzor, marca Silvercrest, eliberează spumă (obținută din săpun lichid amestecat cu apă; merge orice sortiment) fără ca utilizatorul să îl atingă, pentru a oferi un nivel mai ridicat de igienă. Produsul, care va costa 65 de lei, are un rezervor cu capacitate de 250 de mililitri.

Citește și > Carrefour are reduceri la produse de gaming: 3 periferice și accesorii accesibile care merită achiziționate

Dozatorul funcționează cu baterii (4 x AAA, incluse în cutie) și va beneficia de garanție timp de 3 ani.

Dozatorul Silvercrest care va fi vândut de Lidl (Foto: YouTube / TechGuru Andrew)

Butonul Power al dozatorului este ascuns sub un capac. Tot acolo se găsește un buton care dublează cantitatea de spumă eliberată.

Dozatorul cu senzor rezistă la stropi, fiind certificat IPX4. Pentru a nu se mișca pe suprafața pe care este pus, dispozitivul are piciorușe din cauciuc la bază.

Aparatul va ajunge în magazinele Lidl luni, 1 august.

Puteți vedea un review al aparatului pe canalul TechGuru Andrew de pe YouTube:

Citește și:

Oferta Lidl: 3 produse neobișnuite de bucătărie disponibile săptămâna aceasta

Ce produse de tehnologie fac parte din campania „Înghețăm prețurile” de la Kaufland

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult