Oferta Lidl: 3 produse neobișnuite de bucătărie disponibile săptămâna aceasta

25.07.2022
Oferta Lidl: 3 produse neobișnuite de bucătărie disponibile săptămâna aceasta

Lanțul de supermarketuri Lidl are o ofertă interesantă de produse pentru cei cărora le place să petreacă mult timp în bucătărie. Am făcut o selecție cu trei articole interesante, oferite sub marca Silvercrest Kitchen Tools începând de joi, 28 iulie.

O cană gradată cu cântar – care poate măsura cantitatea de apă, ulei sau făină – va costa 55 de lei. Dispozitivul include funcție TARA, avertizează atunci când este supraîncărcat și indică momentul când trebuie schimbată bateria. Cana are capacitate de 1,5 litri și suportă o greutate maximă de 5 kilograme.

Citește și: Pandemia n-a trecut. Lidl readuce în ofertă un aparat foarte util în aceste vremuri

Totodată, un fierbător din sticlă, cu lumină LED, va fi disponibil la prețul de 119 lei. Culoarea se schimbă, spre roșu, pe măsură ce apa fierbe. Cana, cu capacitate de 1,7 litri, fierbe un litru de apă în 3 minute.

Produsul folosește tehnologie Strix, lider global în sisteme de control pentru fierbătoare.

Interesant este și cântarul cu calculator de calorii, disponibil la prețul de 60 de lei. Dispozitivul afișează valori nutriționale și calorice pentru 800 de alimente. Sunt disponibile 200 de spații de memorare programabile.

Cântarul se oprește automat după 60 de secunde de inactivitate. Mai mult, dispozitivul avertizează când este supraîncărcat și când bateria este pe terminate.

Greutatea maximă suportată este de 5 kilograme.

Toate cele trei produse de bucătărie vor beneficia de garanție extinsă de 3 ani.

Citește și: Ce produse de tehnologie fac parte din campania „Înghețăm prețurile” de la Kaufland

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult