popSLATE 2: un display e-ink secundar pentru iPhone 6 şi 6S

01.03.2016

Conceptul telefoanelor cu două display-uri nu este nou, însă puţine companii au dedicat resurse realizării unor produse de acest gen. popSLATE a fost un accesoriu interesant pentru iPhone care împrumuta conceptul YotaPhone adăugând un display e-ink pe spatele telefoanelor Apple. Ei bine, generaţia a doua încearcă să corecteze multe dintre problemele modelului iniţial, adăugând câteva funcţii importante.

popSLATE 2 nu numai că vine cu un display e-ink îmbunătăţit pentru spatele telefonului, ci integrează şi un acumulator care poate să alimenteze telefonul pentru încă 5 ore de utilizare. Noul accesoriu adaugă 0,4 mm în grosime, indiferent de model, fiind cu 40% mai subţire decât primul model. Display-ul e-ink a crescut în dimensiune de la 4” la 4,7”, iar densitatea pixelilor este acum de 200ppi. Conectarea la telefon se face printr-o mufă Lightning, iar încărcarea poate fi realizată atunci când accesoriul este conectat direct cu încărcătorul de iPhone.

Ecranul e-ink oferă acces la şapte ecrane separate, personalizabile prin intermediul unei aplicaţii pentru iOS. Controlul meniurilor se face folosind cele trei butoane capacitive de sub display, acesta fiind lipsit de funcţii tactile pe suprafaţa sa. Conform producătorului, popSLATE 2 este protejat de un material care nu se sparge în cazul accidentelor, iar întregul dispozitiv ar trebui să protejeze telefonul în cazul loviturilor şi căzăturilor.

Momentan pre-comenzile sunt deschise pe platforma IndieGoGo, la preţul de 70 de dolari, urmând ca preţul să crească atunci când va ajunge în magazine la 150 de dolari. popSLATE 2 va veni în versiuni compatibile cu iPhone 6, 6S, 6 Plus şi 6S Plus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult