Produse cu preț redus disponibile la Dedeman în această săptămână

24.08.2021
Produse cu preț redus disponibile la Dedeman în această săptămână

Dedeman, unul dintre cele mai mari lanțuri de bricolaj din România, a publicat noi oferte pe site-ul propriu.

O cameră de supraveghere falsă cu senzor, model HSK 120, este disponibilă la prețul promoțional de 24,90 lei. Dispozitivul, de tip dome, funcționează cu două baterii AA, care nu sunt incluse în pachet.

Tot pentru securitatea casei, Dedeman vinde, la ofertă, un sistem de alarmă wireless PNI PG2710 LT. Sistemul oferă confirmări vocale ale setărilor și comenzilor efectuate. În caz de alarmă, dispozitivul apelează până la 6 numere de telefon prin linia telefonică fixă. Alertarea la nivel local se face prin intermediul sirenei de interior incluse în pachet. Sistemul este prevăzut cu senzori de ușă sau fereastră, care, în caz de deschidere neautorizată, trimit un apel către utilizator.

Pachetul conține unitatea centrală, un senzor de mișcare fără fir, un senzor de ușă fără fir, două telecomenzi, o sirenă de interior, cablu telefonic, suport de perete și adaptor de alimentare pentru sirenă.

Cu preț redus mai este disponibil sistemul audio Akai ABTS-P6, cu putere (RMS) de 60 W. Dispozitivul se conectează prin Bluetooth la dispozitive compatibile. Sistemul mai include jack audio universal de 3.5 mm, radio FM și port USB. Boxa are o greutate de 5,12 kg și dimensiunile 55 x 23 x 23 cm.

Totodată, un difuzor ultrasonic de arome Paxton AD-7MD, cu capacitate a rezervorului de 400 ml, lumini LED și funcție Mist, costă 119 lei.

CITEȘTE ȘI:

Oferta Lidl la final de august: accesorii ieftine pentru grădină și mașină

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult