Produse inedite și atractive din oferta actuală a Kaufland. Surpriza de la Levi’s

23.06.2021
Produse inedite și atractive din oferta actuală a Kaufland. Surpriza de la Levi's
Foto: Shutterstock

Kaufland a publicat noile oferte, valabile în perioada 23 – 29 iunie. Printre acestea se găsesc câteva produse inedite, dar și o surpriză de la Levi’s.

Din magazinele retailerului poate fi achiziționat un prelungitor cu tambur cu lungime de 10 metri, la prețul de 60 de lei. Dispozitivul are patru prize.

Kaufland vinde, de asemenea, un sandwichmaker Tefal, cu putere de 700 W și plăci antiaderente, la prețul de 100 de lei. Produsul beneficiază de garanție de 3 ani.

Inedit este dispozitivul cu abur pentru extras sucul din fructe. Produsul, marca Spice & Soul, costă 129,90 lei. Sistemul prepară sucul de fructe cu ajutorul aburului fierbinte. Acesta se tranformă în lichid care curge într-un vas separat. Un dispozitivu similar costă la eMAG 180 de lei.

Tot marca Spice & Soul este un alt produs inedit – un aparat de scos sâmburii. Acesta costă 20 de lei și poate fi folosit pentru cireșe, vișine sau zarzăre. Dispozitivul are ventuză de fixare pe masă.

Util pentru deschiderea capacelor de sticle este deschizătorul multifuncțional vândut de retailer, la prețul de 6 lei. La exterior, pentru o mai bună aderență, aparatul are un strat de cauciuc termoplastic.

Pentru pasionații de proiecte de tip DIY, Kaufland vinde o menghină, marca My Project. Aceasta costă 90 de lei și poate prinde obiecte cu lățime de maxim 10 cm. Menghina are dimensiunile 27 x 13 x 27 cm și o greutate de aproximativ 6 kg.

O surpriză în oferta Kaufland este tricoul pentru bărbați Levi’s, oferit la prețul de 90 de lei. Sunt disponibile mărimi de la S la XXL. Tricoul este realizat 100% din bumbac.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Selecție de produse utile, interesante și inedite disponibile acum la Lidl

Risipă: Un depozit Amazon distruge 130.000 de produse pe săptămână, printre care multe noi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult