Produse interesante aflate cu discount la Dedeman în prima săptămână din 2022

04.01.2022
Produse interesante aflate cu discount la Dedeman în prima săptămână din 2022

Lanțul de bricolaj Dedeman are mai multe produse interesante la ofertă în această perioadă, din mai multe domenii.

Un radio FM portabil, model Sal RRT 5B, cu design retro, este disponibil la prețul de 179 de lei. Aparatul are difuzoare cu putere de 10 W, dispune de acumulator și oferă mai multe opțiuni de conectivitate: USB, micro-SD, cititor de carduri, jack audio de 3,5 mm și ieșire pentru căști. Dispozitivul include și microfon, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pentru convorbiri telefonice. Totodată, include funcție de ceas deșteptător. Potrivit producătorului, la o încărcare de maxim 5 ore, autonomia bateriei este de până la 22 de ore.

Tot cu preț redus este disponibil și un radio MP3 player auto, model E-Boda CMP1005. Produsul costă 89 de lei și dispune de Bluetooth, port USB și cititor de carduri. Dispozitivul poate fi comandat de la distanță prin intermediul unei telecomenzi.

Citește și Lidl: Trei gadgeturi utile în bucătărie, disponibile chiar acum

Cu reducere este disponibil și purificatorul de aer Paxton PA – 120UI. Dispozitivul are funcție de ionizare și șase medii de filtrare. Prefiltrul reține particulele mari, cu o dimensiune mai mare de 100 de microni, iar filtrul Hepa reține particulele fine cu dimensiuni între 0,3 – 100 de microni. Filtrul de carbon activ ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și a particulelor ultrafine cu o dimensiune de 0,3 – 60 de microni.

Dispozitivul, disponibil la prețul de 299 de lei, poate fi amplasat în camere de zi, camere de copii, dormitoare, birouri sau bucătării. Aparatul, cu o putere de 35 W, nu este foarte silențios (52 dB).

Totodată, o sonerie fără fir și fără baterie, model Home DBK1500AC, este disponibilă la prețul de 89,90 lei. Dispozitivul este prevăzut cu 36 de melodii și semnal luminos LED cu lumină albastră. Volumul este reglabil în 5 trepte. Pachetul include o sonerie care se alimentează la prize de 220 V și un buton care se alimentează cu energie cinetică. Dispozitivul dispune de protecție la praf și apă (IP44).

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult