Produse Lidl: Două aparate utile în atelier, disponibile joi

04.04.2022
Produse Lidl: Două aparate utile în atelier, disponibile joi

În magazinele Lidl vor putea fi găsite, începând de joi, 7 martie, două aparate, marca Parkside, utile în ateliere.

O bormașină cu coloană, care poate fi utilizată pentru găurire în lemn, metal și plastic, va costa 499 de lei. Adâncimea de găurire poate fi reglată, iar dispozitivul are întrerupător cu protecție pentru pornire. Viteza de rotație a burghiului poate fi reglată în cinci trepte, în intervalul 600 – 2.650 rpm.

Cursa de găurire oferită de bormașină este de maxim 5 cm. Pentru protecție suplimentară, burghiul dispune de o mască din plastic transparent.

Aparatul are putere de 400 W, mandrină de tip B16 (1,5 – 13 mm), iar masa de găurit poate fi înclinată de la -45 de grade la +45 de grade. Cablul de alimentare are lungime de 3 m.

Bormașina va beneficia de garanție de 3 ani.

Citește și F64.ro: 3 dispozitive smart folositoare, disponibile acum cu discount mare

Totodată, Lidl va vinde un aparat de tăiat cu plasmă, la prețul de 799 de lei. Dispozitivul poate fi folosit pentru tăieri exacte în materiale cu grosime de maxim 12 mm. Aparatul poate fi utilizat pentru tăierea de: tablă de oțel, aliaje, aluminiu, cupru sau fier. Sistemul este prevăzut cu furtun pneumatic de 2 m cu sistem de conectare rapidă. Cablul de alimentare are lungime de 2 m.

Lidl
Aparatul de tăiat cu plasmă pe care îl va vinde Lidl.

Capacitatea de tăiere este următoarea, în funcție de material: cupru cu grosime de 1-4 mm, oțel de 1-8 mm, aluminiu de 1-8 mm, fier de 1-10 mm și tablă de oțel de 1-12 mm. În pachet sunt incluse diverse accesorii.

Avantajul unui astfel de aparat este că oferă o tăiere mai bună, fără distorsiuni.

În magazinele retailerului german va putea fi găsit, de asemenea, începând de joi, 7 aprilie, un set de tip hobby de pensete antistatice, care include 10 bucăți.

Sursa: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult