F64.ro: 3 dispozitive smart folositoare, disponibile acum cu discount mare

30.03.2022
F64.ro: 3 dispozitive smart folositoare, disponibile acum cu discount mare

Magazinul online F64.ro are o gamă largă de produse aflate la promoție. Dintre acestea am selectat trei dispozitive smart care beneficiază de prețuri atractive.

Primul produs care ne-a atras atenția este boxa inteligentă Google Nest Mini 2nd Generation. Dispozitivul are asistentul digital Google încorporat, iar principala modalitate de interacțiune cu el este prin intermediul comenzilor vocale. Boxa poate rula muzică, audiobook-uri sau podcasturi.

Mai mult, Google Nest Mini poate fi folosită pentru controlarea altor dispozitive inteligente, precum becuri sau prize. Modelul este compatibil cu peste 1.000 de dispozitive inteligente, de la peste 150 de branduri. La F64.ro, boxa este disponibilă, la reducere, în culorile Charcoal și Coral, la prețul de 139,90 lei.

Citește și: Mouse vertical SilverCrest, disponibil în unele magazine Lidl

Te-ai temut vreodată că ai lăsat fierul de călcat conectat la priză după ce ai plecat de acasă? O priză inteligentă, folosită împreună cu aparatul electrocasnic, rezolvă această problemă. Utilizatorii pot verifica oricând, în aplicația dedicată, dacă aceasta este pornită sau nu. F64.ro vinde modelul Tellur Smart, cu două sloturi Dispozitivul oferă suport pentru asistenți vocali digitali, precum Google Assistant și Amazon Alexa. Din aplicația dedicată, priza poate fi setată pentru a funcționa într-un anumit interval orar sau pentru o perioadă. Cele două sloturi pot fi controlate separat. Astfel, utilizatorul poate deconecta fierul de călcat fără a tăia alimentarea televizorului. Priza inteligentă costă 99,90 lei.

F64.ro

Totodată, F64.ro oferă, la reducere, un cântar smart Xiaomi MI Smart Scale 2. Dispozitivul calculează, printre altele, indicele de masă corporală și abilitatea unei persoane de a-și menține echilibrul. Cântarul poate fi folosit și pentru cântărirea altor obiecte, cu greutate mult mai mică decât cea a unui om. Informațiile sunt afișate pe display-ul LED la trei secunde după urcarea pe cântar. În aplicația dedicată, disponibilă pentru Android și iOS, pot fi salvate până la 16 profiluri de utilizatori. Cântarul este oferit la prețul de 39,90 lei. Aparatul funcționează cu trei baterii 3 AAA (nu sunt incluse în cutie).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult