Produsele utile din noul catalog Kaufland (29 septembrie – 5 octombrie 2021)

29.09.2021
Produsele utile din noul catalog Kaufland (29 septembrie - 5 octombrie 2021)
Foto: Shutterstock

Kaufland a publicat noul catalog cu produse, care include ofertele valabile în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2021.

Un pulsoximetru, care măsoară saturația de oxigen din sânge, este disponibil la prețul de 100 de lei. Dispozitivul măsoară inclusiv pulsul și se oprește automat după opt secunde. În cutie sunt incluse două baterii AAA.

Un cântar inteligent, marca Medisana, costă 95 de lei. Acesta suportă o greutate maximă de 180 kg și transmite datele prin Bluetooth către un dispozitiv mobil pe care este instalată aplicația VitaDock+. Cântarul funcționează cu trei baterii AAA.

Pentru bucătărie este disponibil un cântar marca Spice & Soul, la prețul de 35 de lei. Dispozitivul are funcție TARE și suportă o greutate maximă de 5 kg. Este interesant faptul că bateria se poate încărca la lumină solară.

Tot sub marca Medisana este disponibilă o husă de masaj pentru scaun, la prețul de 229,90 lei. Dispozitivul are trei zone de masaj selectabile, temporizator (5, 10 sau 15 minute), trei niveluri de intensitate și telecomandă cu fir. Produsul beneficiază de 3 ani garanție.

A revenit în oferta Kaufland telefonul mobil FREEMAN T120. Acesta are ecran TFT cu diagonala de 1.8” (rezoluție de 128 x 160 pixeli), suport dual-SIM și baterie de 600 mAh. Telefonul costă 70 de lei.

Kaufland are multe soluții de iluminat

Mai ales pentru cei care locuiesc la curte ar putea fi interesant proiectorul LED cu senzor de mișcare vândut de Kaufland. La prețul de 60 de lei, dispozitivul beneficiază de certificare IP54 pentru rezistență la praf și apă, are unghi de detecție de 90 de grade și rază de acțiune de 8 metri. Intensitatea fluxului luminos oferit este de 1.600 lm.

Totodată, lanțul de supermarketuri vinde, în următoarea perioadă, mai multe modele de becuri LED cu telecomandă. Modelul Switch On A60 E27 (de 9W, 806 lm) costă 20 de lei.

Foto: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse utile disponibile la Lidl începând de luni, 27 septembrie

Ofertele actuale Carrefour: căști wireless, accesorii pentru computer și smart home

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult