Samsung a lansat trei accesorii smart, compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 şi S7 edge

07.07.2016
Samsung a lansat trei accesorii smart, compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 şi S7 edge

Samsung oferă noi accesorii pentru fitness şi un media player portabil, destinate utilizatorilor de telefoane Galaxy.

Samsung Gear Fit2

Lansată în luna iunie, Gear Fit2 este o brăţară smart care te ajută să îţi determini progresul prin antrenamente, notificări şi provocări gândite pentru a te motiva şi a păstra un tonus fizic sănătos. Oferind o imagine holistică a întregii activităţi, Gear Fit2 poate monitoriza nu doar pulsul inimii, ci şi nivelul de stres al organismului şi obiceiurile de somn, ceea ce duce la o înţelegere şi o gestionare mai bună a modului tău de viaţă.

GPS-ului integrat îţi permite să renunţi la orice alt dispozitiv şi să te concentrezi pe antrenamentul tău, timp în care senzorii măsoară cu acurateţe orice tip de antrenament: alergare, ciclism, yoga, Pilates, genuflexiuni, fandări sau abdomene.

Accesoriul Samsung Gear Fit 2 este disponibil la partenerii Samsung, în culorile Pink, Blue şi Dark Grey.

Samsung Gear IconX

Accesoriul Gear IconX este un set de căşti wireless cu design unic, ce oferă libertatea de a lăsa telefonul acasă în timpul antrenamentelor, dar şi posibilitatea de a asculta muzica preferată.

Gear IconX nu este doar un player de muzică (fiecare cască are o memorie de 4GB), ci şi un dispozitiv cu GPS integrat care poate măsura bătăile inimii şi care te poate motiva în timpul exerciţiilor fizice prin ghidul vocal integrat. Căştile Gear IconX vor fi disponibile de la sfarsitul lunii iulie, la partenerii Samsung.

Samsung Gear 360

Pe lângă cele două produse dedicate fitness-ului, Samsung a prezentat şi camera Gear 360, oferind un mod nou de a înregistra, crea şi distribui materiale foto-video creative.

Gear 360 îţi oferă posibilitatea de a face cel mai inedit selfie, cuprinzând mai mult decât poţi vedea în jurul tău. Cu cele patru moduri ale camerei (video, foto, time lapse video şi looping video), poţi capta peisaje mult mai vii prin filmarea 360°. Te poţi conecta prin telefonul tău Samsung (Galaxy S6 sau modele mai noi) şi poţi distribui fotografiile şi videoclipurile pe Facebook, YouTube, Twitter şi Google Street View.

Camera Gear 360 va fi disponibilă în ultimul trimestru al anului, la partenerii Samsung.

Samsung a prezentat display-ul care se rulează. Posibil să fie integrat în noul Galaxy X
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult